zondag, september 24, 2006

Herinrichten is fun!

Een angine en een lichaamstemperatuur van achtendertig konden mij niet tegenhouden om het huis herin te richten. Sinds het Superherofeestje zat ik met het versleuren van meubelen in mijn hoofd en met een goedkeurende "we gaan dat dan wel eens doen" van De Schattie was er woensdag geen houden meer aan. Helemaal alleen begon ik aan het verplaatsen van de zetels, de tafel en de stoelen. Daarna waren de Pc-tafels aan de beurt. Tevreden keek ik eens in het rond en plofte me in de zetel. Toen De Schattie vol schrik binnenkwam in onze nieuwe leefruimte (ik had ze op de hoogte gehouden via sms) wou ze eerst alles meteen terug op hun oude plaats, twee minuten daarna was zelf al bezig met het verplaatsen van meubels. Tot zo ver haar autistische natuur. :-)
's Avonds kwamen Occie, Spikey en Duvelman langs. Occie om zijn befaamde inrichtersoog, Spikey voor zijn computerwhizz en Duvel om zijn talenten met hamer en spijker. Oh, en natuurlijk omdat ze heel goeie vrienden zijn die we graag ontvangen en verwennen met een Passoa Ananas en een warme maaltijd. :-)
Na heel wat heen en weer geloop met boeken- en DVDkasten, geharrewar met allerlei draden en immens veel stof zaten we met z'n allen in de gloednieuwe eetruimte te genieten van een simpele doch heerlijke maaltijd.
En al vlug zagen we de tekortkomingen: we hadden haakjes te kort om draden "onzichtbaar" tegen de muur te leggen, het hoogteverschil tussen beide PC-tafels en de verouderde monitor van De Schattie is geen zicht en posters verhangen zonder boor is onmogelijk. Oh, en nu we toch bezig waren: de gammele salontafel en het TV-meubel dat drie seconden geleden nog boven stond mochten nodig eens vervangen worden.
Er werd afgesproken om Spikey nog eens van een avondmaal te voorzien want er waren wat manneke/vrouwke problemen met de kabel van de Tv die ze ons geschonken hebben (nog eens heel erg bedankt!), Duvel zou terugkomen om wat kabels vast te leggen en met Occie zouden we nog eens door de IKEA-gids bladeren.
Op de tweede avond werden een afspraak gemaakt om naar de IKEA te gaan, draden gelegd, de TV werkte wonderwel en het bleek ook dat alleen een hetero in staat is om onze posten in onze video te programmeren.

Na een bezoekje aan het bekendste meubelhuis waren we een "bureau" en een TV-meubel rijker. Alleen de salontafel schitterde door zijn afwezigheid. Vandaar dat er nog geen uitnodigingen verstuurd zijn om de spiksplinternieuwe living in te huldigen. Anyway, de champagne staat klaar en als alles goed gaat: tot binnenkort!

work in progress:klik

2 reacties:

Op 5:37 p.m. , Blogger DVLMN zei...

en wat 'n hetero hè :)
jullie boffen met zo'n heterovriend ;)

 
Op 5:23 p.m. , Anonymous Anoniem zei...

OOh I like to party!!
Aan de foto's te zien is de herinrichting zeker een succes.

Ellen

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage