dinsdag, februari 27, 2007

Idool 2007 - een muziekprogramma?



Vanavond Idool. Degene die kan zingen als Tarja, de dame van Nightwish mag winnen. (Ja, ik ga er gigantisch in op, maar deze plaat staat hier dan ook de laatste tijd op repeat) Ok, gelijk Amy van Evanscene of Sharon van Within Temptation is ook goed. ;-) Helaas bestaat de desbetreffende dame (of heer) alleen nog maar in mijn gedachten.
Voorlopig nog niet veel goeds gehoord of gezien. Alleen plaatsvervangende schaamte gevoeld en dan niet voor de kandidaten maar dan vooral voor de gebroeders Wouters die zich meer dan super aanstellen. Men zou bijna -bijna- willen dat de VTM Ryan Seacrest in dienst neemt. De Schattie en Spikey kijken vooral om te lachen met de belabberde pogingen van Vlaanderens beste, ik moet eerlijk toegeven dat ik graag naar muziekprogramma's kijk. Deze voorrondes zijn voor mij iets waar ik mij moet doorworstelen en hebben allesbehalve met muziek te maken. Maar ik geniet wel van het commentaar van De Schattie en Spikey.
Vanavond zal ik helaas maar later kunnen inpikken, want ik moet me eerst door een veel te lange vergadering ploeteren. Bah!


Oh, en een leuke bonus:
within temptation - our farewell unplugged



Ik vergeef haar graag die ene valse noot. :-)

Labels: ,

6 reacties:

Op 6:51 p.m. , Blogger Piglet zei...

Is dat nu gedaan met dat depressieve gedoe!!

De Spike laat me in de steek vanavond. Snif. En jij ook al! :'(

 
Op 8:49 p.m. , Anonymous Anoniem zei...

Ik zou zo met je willen ruilen, Merlina. Liever een te lange vergadering dan 3 uur file. :(

 
Op 9:31 a.m. , Blogger DVLMN zei...

ik vermoed dat "De Schuur" geen vriend is van de poëzie, want wat die allemaal uitkraamt...
ik mis die nitwits en losers wel die al jaaaaaaaaaaaren vermoedden dat ze zangtalent -of talent tout court- hebben. of hoe vrienden en familie al jaaaaaaaaaaaaaaren blijven liegen dat ze talent hebben. Ik ken niks over auto's dus zeg ik er ook niks over, en dat zouden dievrienden en familie zonder muzikaal verstand beter ook doen wat hun zoon/dochter/vriendin) betreft. lees volgende regel maar héél goed en ajb onthoud 'm:
je kunt heel goed zingen in het "onder de douche-genre", maar om ermee op een podium te komen bent u verre van voldoende getalenteerd! Arrogantie en/of onwetendheid is gén talent

 
Op 9:32 a.m. , Blogger DVLMN zei...

oh, en ik hou ook niet van files :)

 
Op 6:00 p.m. , Anonymous Anoniem zei...

Heel veel interesse Wout. De dame heeft een fantastische stem!

Weetniet

(want de bloggercomments hebben weer kuren!! Grmbl!)

 
Op 4:54 p.m. , Anonymous Anoniem zei...

Pc heeft kuren en moet dringend eens naar de dok. CD'tje bij de overburen zou de max zijn.
Oh, en in juli gaan we naar een Harry Potter beurs in Londen. Zou Kimberly daar zin in hebben? Of heeft ze het wat gehad met die stad?

Weetniet.

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage