zondag, juli 30, 2006

Roze Maandag

Deze vakantie al leuke tijden beleefd. Eén van de toffe dingen was o.a. de Tilburgse kermis met Roze Maandag waar ik een toffe chatvriend van Occie en Spike leerde kennen.

Heel Tilburg kleurde roze met overal enthousiaste Nederlanders en "buitenlands gespuis". Occie, Spike en ik ontmoetten Elrod aan het reuzenrad. Een gezellige gast waarmee we grotendeels op een terras hebben gezeten. Als we tenmisnte niet de kermis doorcruisden die barstte van de dragqueens en hier en daar een enthousiaste sympathisant. Drukke straatjes met feestende mensen, verfrissende douches brachten wat verkoeling want het was heet en heel veel atracties waarvan ik ziek werd als ik maar naar keek. Ook heel veel flyers voor holebifuiven en aanverwanten die ik te zien kreeg als Occie&Spike genoeg hadden van het staren naar de blote mannen op het vodje papier. ;-) Yep, wij dykes en in dit gaval "ik" werd gigantisch gediscrimineerd als het op flyeren aankwam. Mensen reikten over mij heen om hun stukje geplastificeerd karton aan "dat leuke homostel" te geven. Tsk! Laat ik de volgende keer mijn haar afscheren en de eerste de beste tanker een tong draaien. Wie weet krijg ik dan ook wat aandacht. :-D Als de schattie moet werken natuurlijk...
Maar nadat ik de kermis had aangeklaagd wegens discriminatie van de vrouw heb ik vooral genoten van de Nederlandse obers. Heel erg vriendelijk, ook als het terras vol zit nog wat tijd voor een snel grapje. Ik applaudisseer u guitige dames met strakke rokjes!
Goed binnen twee weken tijd serveren we Elrod onze Belgische kelners voor. I'll keep you posted!

Foto's hiero:
View slideshow

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage