vrijdag, september 30, 2005

Wanted: KnuffelLief

KnuffelLieven zijn Lieven die ik mag knuffelen.
En meer.

KnuffelLieven zijn mensen op wie ik mag slapen. Dan lag ik nu minstens zalig te soezen. KnuffelLieven zijn dus eigenlijk ook een beetje SlaapLieven. Maar ja. In plaats daarvan heb ik ééntje die mij elleboogstoten verkoopt. Wat wel pijnlijk is.

KnuffelLieven zijn mensen die hun zachte schouder ter mijne gebruike stellen. KnuffelLieven zijn dus eigenlijk ook een beetje KussenLieven. Maar ja. In plaats daarvan heb ik ééntje die mij vastpakt. Wat wel leuk is.

KnuffelLieven zijn mensen die luisteren naar mijn verhalen als ik nog hé-le-máál niet moe ben. KnuffelLieven zijn dus eigenlijk ook een beetje LuisterLieven. Maar ja. In plaats daarvan heb ik ééntje die af en toe bevestigend knort. Wat wel verwarrend is.

KnuffelLieven zijn mensen die graag Sprookjes vertellen met mij in de held-rol. KnuffelLieven zijn dus eigenlijk ook een beetje VertelLieven. Maar ja. In plaats daarvan heb ik ééntje die mij een watje vindt. Wat wel waar is.

KnuffelLieven zijn dus omnivalent.
En toch heb ik er geen.

5 reacties:

Op 7:47 a.m. , Blogger Occie17th zei...

If it helps... Ik heb pas na 5h in slaap gevallen, nadat ik ventie heb wakker gemaakt voor sex... Daarna dan de ene nachtmerrie na de andere!

 
Op 5:38 p.m. , Anonymous hullabaloo zei...

Ik mag hopen dat die nachtmerries niets te maken met wat er voorheen gebeurde? ;-)

 
Op 12:15 p.m. , Blogger DVLMN zei...

't moet pijnlijk geweest zijn voor Occie of iets in dat genre.

Merlina, mooi stukje over de knuffellieven en heel erg herkenbaar.

 
Op 12:39 p.m. , Blogger Piglet zei...

euhm.
cheers, thanks a lot.

 
Op 5:21 p.m. , Blogger Mara Gamgee zei...

Ik heb er lange tijd één gehad. En eigenlijk is ie nooit helemaal verdwenen. Mss komt ie ooit wel weer helemaal terug...

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage