vrijdag, juni 16, 2006

X-men 3: flop of net niet? SPOILERS!!!

hot hot hot Volgens comic freaks Occie en Spikey wel. Terwijl Bavada en Kip hem dan weer "entertainend" vonden. Dus laat ik jullie allen eens vervelen met mijn conclusie.

Dat Jean Grey het beste van de hele X-men saga is daar bestaat geen twijfel over. Jammer dat de dame een complete karakterwissel krijgt in de derde film die alles te maken heeft met een flauw plot die vaag ergens iets met de comic te maken heeft. (comic=komeet; film=multiple personalities)
Een aantal personages doen dingen die ver van hun karakter liggen bv:
- Magneto: "What have I done" & het in de steek laten van de sexy Mystique
- Rogue die zich laat omkatten
Het nodeloos opvoeren van duizenden mutanten die allen vier seconden meegaan werkte heel erg op mijn zenuwen alsook de "harde kern" van Magneto's bende die heel erg toevallig over heel erg handige specialiteiten beschikken. Bah, zo goedkoop!
En over nodeloze doden gesproken: Cyclops is inderdaad een gigantische lul die ferm op mijn systeem werkte, maar ik vond de slashy momenten tussen hem en Wolverine wel niet mis. En waarom Xavier doden om hem te laten herrijzen? Xavier is niks zonder de sexy stem/kale kop van Patrick Stewart. Ik aanvaard geen nieuwe Professor!
Voorts vond ik dat er heel erg weinig met het verhaal gebeurt. Ze konden er zoveel meer van maken, maar alles lijkt opgeslokt te worden door de special effects. Een gemiste kans.

Oh en beste cinema in Roeselare: gelieve de volgende keer alles beter af te stemmen zodat ik het megageile sexy lijf van Famke Janssens in high resolution kan bekijken. Dank u!

Donderdag en vrijdag vrij. Boy, was I wrong.

Donderdag gewerkt als oppas, maar niet zonder de nodige problemen. Ik werd verwacht om 8u30 ergens ver weg tot heel laat. En zoals altijd bel ik de dag ervoor even op om de gegevens te bevestigen en wat rij-instructies te vragen. Blijkt dat papa drie scenario's heeft voorzien. In twee daarvan kom ik niet voor. Braaf als ik ben zeg ik dat hij maar moet bellen 's ochtends zodat ik weet of ik dan wel of niet in mijn auto moet springen. En toen had ik eigenlijk al zin om te zeggen dat hij het in zijn gat kon steken en dat ik wel betere dingen te doen heb dan nodeloos vroeg opstaan op wat normaal gezien een vrije dag moest zijn. Vooral omdat het een "Ik heb zoiets van" persoon betrof. Aaaargh! Ik heb dan zoiets van: joengne je peist toch nie da kik ier vo joe goa ipstoan zodaj mi kunt zegn da tnie njodig es. Evoila.
Swat, ik sta op, spring in de douche en wacht op het gerinkel van mijn telefoon. Blijkt dat ik niet moet gaan. Echt waar, ik had veel zin om de desbetreffende persoon door de telefoon te sleuren en hem eens goed mijn gedacht te zeggen. Anyway, zachtaardig als ik ben, leg ik beleefd neer.
Terwijl ik een e-mail aan het sturen ben naar het interimkantoor dat de job niet doorgaat, dat ik de kleren van mijn lijf aan het plukken ben en in gedachten al terug in bed lig... gaat de telefoon.
"Hallo, met Miranda van EasyJob. Ik heb net gehoord dat de job in Oeselgem niet doorgaat. We hebben net een telefoontje binnengekregen van een ander gezin. Kun je meteen vertrekken?"
Aangezien ik heel errug zot ben van Miranda en haar joviale, sexy telefoonstem zeg ik ja voor ik het besef. Damn.
Twintig minuten vol kronkelbaantjes verder bevind ik mij in een gigantisch huis, omringd door babyborn poppen met als achtergrond Barbie's Sprookjesnacht. Help! Maar goed, uiteindelijk bleek het allemaal wel mee te vallen. Zwangere Barbie fuck me botjes aandoen, terwijl Ken leert balanceren op zijn rolschaatsen met sjakosj in de hand heeft wel iets. :-)

En nu zit ik hier op vrijdag. Ik zou nog zo'n vijf blogpostjes in elkaar moeten boksen terwijl er drie wasmanden strijk op mij wachten en er plots een tapijt van kattenhaar in de keuken en de living ligt. *hatsjoe*
Aangezien ik niet graag zou sterven aan een anafylactische shock of aan een dodelijke blik van de Schattie ga ik daar nu eerst iets aan doen. En dan zal ik zien wat ik nog voor U kan doen.

maandag, juni 12, 2006

Beloofd!

Heel, heel erg druk met het nieuwe werk. Maar donderdag & vrijdag ben ik vrij en ik beloof u op die dagen een post over:

- het nieuwe werk
- de capriolen van de Blikken Doos
- de langverwachte review van X-men 3. Maar laten we nu al overeen komen dat hij niet goed was. :-)
- Imagine me and you gezwijmel
- en ev. hoe geil House wel is

zondag, juni 04, 2006

Eindelijk: de resultaten van de ESC-finale @ Piglina's

Het heeft een tijdje geduurd. Niet alleen had ik heel erg druk met werk en het nieuwe werk, mijn PC besliste ook nog eens de geest te geven. Wel ok, om een beetje tegen te sputteren. Computerwizz Spikey heeft uiteindelijk de juiste geheime codes weten in te voeren en nu tuft mijn PC vrolijk verder. Anyway, the results of "de Sofa":

12 Ukraine
10 Finland
8 Lithuania
7 Bosnia & Herzegovina
6 Russia
5 Croatia
4 Norway
3 Germany
2 Romania
1 Armenia

De Dvlmn vergat punten te geven, maar laat ik u zijn commentaar niet onthouden op de eerste vijf.

Op "Show me your love" van Oekraïne antwoordde hij gezwind: "That's why I came", in Finland zag hij al de winnaarsblik, Lithouwen vond hij echte hansworsten en op Bosnië & Herzegovina wist hij niets beters uit te brengen dan "euh...".

Verder werden ook heel wat celebrities gespot:
Zwitserland had Brahim, Frans Bauer en George Michael mee terwijl Moldavië Geena Lisa mét camel toe had opgeroepen.
Ook Sinead O'Connor, Paris Hilton, Jimmy Sommerville, Gerard Jolinck, Julio Eglesias, Chris Vandendurpel, John Stamos, Jani en Wim Oosterlinck werden gespot. U ziet bekenden schuwen het spektakel that is Eurosong niet!

Het was een leuke avond met z'n allen geplet in een zetel of over de grond gestrooid met veel te veel hapjes en heel wat (obsceen) geroep naar de TV. En een hele ervaring om eens naar Eurosong te kijken met een meerderheid aan hetero's. Ze blijken een heel andere visie te hebben én de mannelijke varianten hebben soms wat problemen met hun hormonen als er fuck me botjes ten tonele gevoerd worden. En dat weten we nu ook weer. Experiment=geslaagd!