maandag, februari 20, 2006

Ik ga de'r ne lap oep geven!


Ondanks de beenzwengel (goed voor de Oost-Europese stem) en een heel erg leuke gayboy zal Kate helemaal geen potten breken op het festival. Ze heeft zichzelf namelijk vervloekt door "er een lap oep te geven". Beste Kate heb je dan helemaal niks geleerd van Xandee??
Swat ik vind het een keileuk nummer wat ook niet bijdraagt aan haar kansen daar "iets" te gaan doen, laat staan winnen, want ik was er van overtuigd dat we met Xandee een top tien vasthadden. En wie weet als ze niet tussen Ruslana en Deen had gestaan... Maar dat is allemaal verleden tijd. Dit jaar erm... gaan we de'r ne lap oep geven!!! :-)

woensdag, februari 15, 2006

Werk: Plop versus Barbie

Na vijf maal "Plop en de Toverstaf" (waaronder drie keer na elkaar) kan ik eerlijk zeggen dat Kabouter Mak mij gigantisch "kan krijgen". En gelukkig voor mij heeft niemand anders dit door aangezien er nergens een foto van de extreem leuke kabouter te vinden is. Ok, behalve Kabouter Lui die in de film "verlie-h-iefd" is, maar geef toe erg leuk kan daten met hem niet zijn. "Want hij wordt daar zó moe van".
Mocht ik een kabouter mogen executeren dan had ik vlug mijn keuze gemaakt. Alhoewel... Klus is een macho-strever, Kwebbel is een zaag en Plop een betweter. Ok, ik zit kabouters te bespreken. Ah, risico's van het vak. :-)
Swat, kabouter Mak is hot en ik zag ze eerst so I get to woo her first. Laat dat duidelijk zijn!

Verder wil ik melden dat ik van plan ben om alle speelgoedwinkels te overvallen. Neen ik wil geen geld, ik wil barbies. Allemaal. En dan ga ik ze thuis omsmelten tot een gigantisch dikke zwarte überdyke. Eens zien wie daar dan vijf uur(!) wil mee spelen. En haar zal er niet te kammen zijn, want échte dykes hebben er geen. En al helemaal geen kleren te verwisselen, want ze draagt alleen maar een combatbroek en een marcelleke én er zijn geen andere! Barbies are evil, laat dat duidelijk wezen. Koop nooit, nooit, NOOIT een barbie voor uw kind. Ze veranderen meteen in brainless haarkammende bimbo's. *huivert*

Verder teken ik een redelijke Plop en zijn ze weg van mijn aquariumtekentalenten. Ook heb ik menig auto in de prak gereden: IRL of op de playstation. Oh en door honderden voorleesboeken te lezen zit ik nu met een idee of drie in mijn hoofd. Nu nog eruit krijgen...

In ieder geval, ik ben bijna nooit meer thuis, het huis is nog nooit zo proper geweest en ik ken zowat de hele omgeving rond Izegem/Tielt op m'n duimpje. Maar het brengt brood op de plank. (en ik doe het heel graag *draait nog een barbie het hoofd om*)

maandag, februari 06, 2006

Hallucinant

Ik heb met vijf dagen interim-werk meer verdient dan mijn maandelijkse uitkering.
Mocht ik 15 dagen in de maand werken dan verdien ik zo ongeveer evenveel als toen ik full time werkte ergens anders.

Eurosong

Eerste halve finale.

Wat valt er te zeggen? Er was een "hulpteam" dat op niks trok. De meeste slaagden erin om hun afschuwelijk lied nog meer te versucken en de juiste mensen gaan door naar de finale. Behalve Els natuurlijk. Zoals de Duvelman" zegt: "Als ik je morgen ergens tegenkom, dan geef ik je een toek ip ui mulle!".
We do love Kay en Kate.
En was het niet subliem dat Katerine voorlaatste werd?? :-D

Volgende week meer gezever over de verschrikkelijkste Belgische selectie ooit.